Zasady GHP/GMP/System HACCP

Grupa docelowa:

 

Podmioty branży spożywczej - produkcja i/lub obrót żywnością.

 

Korzyści z ukończenia szkolenia:

  • wiedza w zakresie podstawowych zagrożeń dla bezpieczeństwa żywności i umiejętność ich opanowania przy pomocy instrukcji i procedur opartych na zasadach systemu HACCP
  • budowa dokumentacji systemowej i jej aktualizacja

 

W programie m. in. zagadnienia:

  • podstawowe przepisy prawa żywnościowego
  • zagrożenia dla bezpieczeństwa żywności
  • zasady dobrej praktyki produkcyjnej
  • zasady dobrej praktyki higienicznej
  • opracowanie, wdrożenie i utrzymanie instrukcji i procedur opartych na zasadach systemu HACCP
  • weryfikacja systemu HACCP
  • warsztaty w zakresie analizy zagrożeń i opracowania dokumentacji

 

Szkolenie prowadzi specjalista z SANEPIDU.

 

Liczba godzin - 5

Koszt szkolenia - 120 zł brutto obejmuje:

  • serwis kawowy
  • wydanie zaświadczenia o ukończeniu szkolenia

 

Termin rozpoczęcia szkolenia uzależniony jest od skompletowania się grupy.

 

UZYSKAJ WIEDZĘ OD SPECJALISTÓW Z SANEPIDU!

zapytaj o szczegóły

Wpisz odpowiednie dane w pola formularza i kliknij 'wyślij'. Pola oznaczone * są obowiązkowe.
Imię: *
To pole jest obowiązkowe
Nazwisko: *
To pole jest obowiązkowe
E-mail *
To pole jest obowiązkowe
Telefon
Twoje pytanie