ZNAKOWANIE ŻYWNOŚCI

Grupa docelowa

 

Producenci żywności, podmioty handlujące żywnością - sklepy, hurtownie.

 

Korzyści z ukończenia szkolenia:

  • uzyskanie podstawowej wiedzy w zakresie projektowania etykiet do znakowania żywności opakowanej i zasad informowania konsumenta o żywności nieopakowanej

 

W programie m.in. zagadnienia:

  • przepisy prawa żywnościowego
  • znakowanie żywności opakowanej
  • znakowanie żywności oferowanej bez opakowań jednostkowych
  • znakowanie żywności w zakładach żywienia zbiorowego
  • warsztaty praktyczne

 

Szkolenie prowadzi specjalista z SANEPIDU.

 

Liczba godzin - 5

Koszt szkolenia - 120 zł brutto obejmuje:

  • serwis kawowy
  • zaświadczenie o ukończeniu szkolenia

 

Termin rozpoczęcia szkolenia uzależniony jest od skompletowania się grupy.

 

UZYSKAJ WIEDZĘ OD SPECJALISTÓW Z SANEPIDU!

zapytaj o szczegóły

Wpisz odpowiednie dane w pola formularza i kliknij 'wyślij'. Pola oznaczone * są obowiązkowe.
Imię: *
To pole jest obowiązkowe
Nazwisko: *
To pole jest obowiązkowe
E-mail *
To pole jest obowiązkowe
Telefon
Twoje pytanie