MANAGER JAKOŚCI W BRANŻY SPOŻYWCZEJ

Seminarium skierowane jest do osób funkcjonujących w obszarze produkcji, przetwórstwa żywności i obrotu żywnością oraz osób odpowiedzialnych za system zapewnienia bezpieczeństwa zdrowotnego produkowanych wyrobów.

 

Korzyści z udziału w seminarium: 

  • zapoznanie się z wymogami w zakresie bezpieczeństwa żywności,
  • zaznajomienie się z wymogami normy ISO 22000, systemem HACCP, GMP, GHP a także wytycznymi IFS i BRC,
  • podniesienie świadomości i kwalifikacji zawodowych oraz zwiększenie  odpowiedzialności zawodowej,
  • przygotowanie przyszłych managerów do skutecznego i efektywnego zarządzania system jakości.

 

Program seminarium:

  • Miejsce i rola systemu jakości w łańcuchu produkcji żywności:

      - GMP,

      - GHP,

      - HACCP,

      - ISO 9001:2008,

      - Codex Alimentarius,

      - wymagania prawne.

  • Wymagania normy ISO 22000:2005:

      - dokumentowanie,

      - polityka bezpieczeństwa żywności,

      - odpowiedzialność i uprawnienia.

  • Wymagania BRC Global Standard for Food Safety.
  • Wymagania International Food Standard.
  • Wymagania normy PAS 220.

 

Seminarium poprowadzi: 

Specjalista we wdrażaniu i opracowywaniu systemu HACCP. Doświadczony konsultant i trener w realizacji szkoleń otwartych i zamkniętych z zakresu systemu zarządzania jakością.

 

Liczba godzin:  16 

Koszt seminarium: 700,00 zł brutto 

 

Cena zawiera:

  • Konsultacje z ekspertem w trakcie seminarium
  • Materiały dydaktyczne
  • Imienny certyfikat ukończenia seminarium
  • Serwis kawowy
  • Obiad

 

  Termin rozpoczęcia seminarium uzależniony jest od skompletowania się grupy.

 

 

 

WYSOKA JAKOŚĆ GWARANCJĄ SUKCESU!